…Tampalan…

Assalamualaikum semua….(:
Lama betui tak menampal catatan kat blog ni….
Heee….since Pn.Wifey tender sampai la hari ni….
Liat toi nak menaip-naip…masalah penyakit big ‘M’….
Sekarang ni dah masuk sebulan Pn.Wifey kejer kat kiel….boleyh la….bese2 jer…lari field sikit la…sikit jer pon tapi JD still sama gak….cume scope bussiness lain la….
Kekadang g kejer drive sendiri…kekadang En.Hubby kne anto…sian dia…hee….tapi lately nie liat toi nak drive…suker jadi mem….hehe…..tak la…selalu kene balik lambat…kejer berlambak…tue sebab tak seronok nak drive sensorang dalam jam….heee….blh terima tak alasan tue?
Ni yang rase nak bawak En. Hubby masuk company yang sama nie…macam dedulu kala….heee….macam belangkas….ke mana-mana nak bersama jer…i loike….*wink2*

Jom doa….
“Terima kasih ya Allah…Syukran ke atas rezeki yang Kau limpahkan kepada kami….
Jadikan la kami hamba-hamba Mu orang yang bersyukur…beriman dan taat pada Mu….diatas segala nikmat dan kasih sayang yang Kau kurniakan kepada kami….”

P/s: lepas ni sila jenguk-jenguk la ke blog baru kami ‘alfatehaljannah@blogspot.com’ kalu rajin insyaAllah kami akan update di sini juga….(:

XoXo;
Pn. Wifey
Klang
15 October 2011 (7.36pm)

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: